Starity

Hivatalos: Schumacher felébredt a kómából!

2014. június 16. 12:12   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hónapok óta tartó hírzárlatot most megtörte Schumacher menedzsere, aki a lehető legjobb hírekkel szolgált: a hétszeres világbajnok ébren van és már kommunikál a környezetével.

hirdetés
Hivatalos: Schumacher felébredt a kómából!

Michael Schumacher tavaly december 29-én szenvedett súlyos síbalesetet, melynek következtében kómába esett és máig kérdéses volt, hogy valaha felépülhet-e.

„Nincs többé kómában” – állt a ma kiadott közleményben, amelyet Sabine Kehm, a világsztár menedzsere tett közzé a német Bild magazinon keresztül. Michael állapota stabilizálódott, és elhagyta a grenoble-i kórházat, de a család nem közölte, hogy hol folytatják a kezelését, csak annyit árultak el, hogy hosszú rehabilitációs folyamat veszi kezdetét.

A család a hivatalos közleményben köszönetett mondott mindenkinek, aki részt vett Schumachert kezelésében, ápolásában, valamint a rajongóinak is, akik folyamatosan imádkoztak a sportoló életéért. „Minden bizonnyal ez is segített rajta” – írták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek