Starity

1983-ban játszódik az új X-Men-film

2014. június 17. 11:11   |   Szerző: kat97

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új infókat közöltek a 2016-ban bemutatásra kerülő Apokalipszisről: 1980-as évekbeli göncökben láthatjuk viszont a mutánsokat.

hirdetés
1983-ban játszódik az új X-Men-film

Egy korábbi podcaston a franchise producere és forgatókönyvírója, Simon Kinberg bejelentette, hogy a sorozat folytatása 1983-ban fog játszódni. Csak remélni tudjuk, hogy lesz értelme visszaugrani megint az időben, hiszen korábban X Professzort és Magnetót már láthattuk a múltban, 1962-ben (X-Men: Az elsők) és 1973-ban (X-Men: Az eljövendő múlt napjai).

Mindenesetre nagyon ígéretes, hogy Jennifer Lawrence-t, Michael Fassbendert és a többieket válltömésekkel, lábszárvédőkkel és Members Only feliratú kabátokkal láthatjuk legközelebb együtt a mozivásznon.

Az X-Men: Apokalipszis várhatóan 2016 májusában fog megjelenni, és a mutánsok eredetéről fog szólni. James McAvoy, Michael Fassbender, Nicholas Hoult, Jennifer Lawrence és Evan Peters is biztosan vissza fognak térni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek