Starity

Újra együtt a Destiny's Child!

2014. június 18. 22:10   |   Szerző: Beliyah

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Michelle Williams, Beyoncé Knowles és Kelly Rowland újra együtt hallható egy új dalban, mely Michelle albumán fog majd helyet kapni. A Say Yes című dalhoz már elkészült a kisfilm is.

hirdetés
Újra együtt a Destiny's Child!

Michelle Williams, az egykori Destiny's Child tag idén szeptember 9-én fogja a boltok polcaira helyezni új lemezét, a Journey to Freedom-ot. Már több dal is megjelent az albumról, számszerint három: elsőként az If We Had Your Eyes debütált, másodikként a Fire jelent meg, és legutóbb a Say Yes látott napvilágot, melyet Beyoncéval és Kelly Rowlanddel közösen készített el.

A lányok mostanában zeneileg is újra egymásra találtak – amellett, hogy szétválásuk óta is szoros kapcsolatot ápolnak egymással – hiszen Kelly albumán is hallható volt egy közös dal, a You Changed, illetve Beyoncé Superpower című kisfilmjében is láthatóak voltak együtt.

Legutóbbi közös projektjük a már feljebb említett Say Yes című dal, és annak kisfilmje, amely ma jelent meg a Good Morning America reggeli showjában. Csekkoljátok ti is!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek