Starity

David Garrett egy vak kisfiúval zenélt

2014. június 19. 09:09   |   Szerző: Éowyn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

David Garrett és gitárosa, Marcus Wolf tegnapelőtt a szöuli Samsung Medical Centerbe látogattak, ahol rákbeteg gyerekeknek játszottak.

hirdetés
David Garrett egy vak kisfiúval zenélt

A tervek szerint a látogatás magánjellegű lett volna, azonban az információ kiszivárgott, így a hegedűsztár rajongói és a média képviselői is jelen voltak a helyszínen.

Az amatőr felvételek tanúsága szerint Vivaldi A négy évszak című művéből a Nyár egy tétele, a Toto együttes Child's Anthem, azaz a Gyermek himnusza és Michael Jackson Smooth Criminal című száma is megszólalt a hegedűjén.

Egy vak kisfiú kezdte el zongorán játszani a You Raise Me Up című dalt; David pár másodpercre bekapcsolódott, majd hagyta a fiút egyedül érvényesülni és hallgatta játékát.

Napjaink egyik legtehetségesebb és legnépszerűbb hegedűművésze klasszikus zenei turnéjának nürnbergi zárókoncertjét követően megkezdte a crossover, azaz a műfajkeverő előadássorozatát Ázsiában. Ősszel egy megújult műsorral Bécsben is fellép majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek