Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2014. június 20. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha tudni akarod, ki váltott hajszínt, és ki döntött tetoválásai eltávolíttatása mellett, klikk!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Emma Roberts barna lett

A 23 éves színésznő június 17-én jelent meg először a nyilvánosság előtt új hajszínével, miután közel egy évig viselte szőke fürtjeit. Emma idén januárban vágatott új fazont hajának, mely igen jól illik arcformájához, és mindkét színösszeállításban remekül passzol a színésznőhöz.

*

Platinalemez lett a Paramore Ain't It Funja

Több mint egymillió eladott példányszámmal platinalemez minősítést kapott a Paramore Ain't It Fun címre keresztelt kislemeze, emellett pedig a csapat énekesnője, Hayley Williams az Alternative Press magazinnak állt modellt, amikor is elkészült róla az eddigi legszexisebb kép!

*

Amanda Bynes eltávolíttatja tetoválásait

Amanda a hosszan tartó rehabilitációs kezelés óta köszöni szépen, remekül van, melyet újra és újra bizonyít a nyilvánosság előtt. Legutóbb június 15-én Las Vegasban kapták lencsevégre a színésznőt, mely képen végre nem visel kötést a karján, és látható, hogy szárnyakat mintázó tetoválása jócskán halványabb, mint egy évvel korábban.

*

Jessica Simpson esküvője rusztikus stílusban kerül megrendezésre

Jessica Simpson július 4-én készül kimondani párjának, Eric Johnsonnak a boldogító igent, ám a színésznő egyelőre hezitál a szóba jöhető helyszínek között.

„Eric lefoglalta a 78 hektáros területen elnyúló Bacara Resort & Spát Santa Barbarán, de Jess visszakozott és továbbra is keresi a megfelelő helyszínt” – nyilatkozta egy, a párhoz közel álló barát az Us Weeklynek, aki azt is megosztotta, miszerint rusztikusan elegáns stílusban készül a pár összekötni az életét, és tudomása szerint a végleges vendéglista is elkészült.

*

Simon Cowell fürdőzős képet posztolt kisfiáról

Az X-Factor atyja június 19-én osztotta meg a nagyérdeművel ezt az ennivalóan édes képet kisfiáról, a négy hónapos Ericről. „Pancsi idő!” – fűzte hozzá a képhez az 54 éves apuka, aki nemrégiben bevallotta, miszerint úgy érzi, arra született, hogy apa legyen.


Fotó: Twitter

*

Az Ultraviolence máris aranylemez

Lana Del Rey nemrégiben elárulta a Guardiannak, hogy már elhunyt ikonoktól szerez inspirációt, a New York Timesszal pedig azt is megosztotta, aggasztja a mai generáció. „Gondolj bele, mi folyik manapság. Honnan fogok inspirációt szedni? Nem tudok olyan dologra gondolni, aminek őszintén a részese akarnék lenni.”

Az Ultraviolence egyébként a megjelenést követő harmadik napon elérte az aranyminősítést Lengyelországban.

*

Christina Milian felbontotta jegyességét

A színész-énekesnő 2010 óta alkotott egy párt kedvesével, Jas Prince-szel, majd 2013 áprilisában sor került az eljegyzésre is. A 32 éves szépség június 12-én posztolta a következő sorokat Istagram-fiókján keresztül, mellyel megerősítette a kételkedőket: kapcsolata véget ért.

„Eljön az az idő az életben, amikor otthagysz minden drámát és azt az embert, aki felelős mindezért. Olyan emberekkel vedd körül magad, akik megnevettetnek, akik elfeledtetik veled a rosszat és fókuszálj a jó dolgokra. Szeresd azokat, akik jól bánnak veled. Imádkozz azokért, akik nem. Az élet túl rövid ahhoz, hogy bárki legyél, de boldog. A mélypont az élet része, állj fel és élj.”


Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek