Starity

Maite Perroni a Cosmopolitan címlapján szerepel

2014. június 22. 13:01   |   Szerző: Ildikócska10

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szerelem diadala és a La Gata sztárja a Cosmopolitan júniusi címlapján tündököl, a fotósorozat mellé pedig egy interjút is készítettek vele.

hirdetés
Maite Perroni a Cosmopolitan címlapján szerepel

A híres mexikói énekes-színésznőnek, Mate Perroninak nincs oka panaszkodni, mert népszerűsége töretlen és új sorozata, a La Gata (A macska) nézettsége is szárnyal. Az énekesnő a napokban kitárulkozott a Cosmopolitan magazinnak, ugyanis egy gyönyörű fotósorozat készült róla és mellé egy hosszas interjú is, amelyben a La Gata-beli karakteréről beszél.

- Miért vállalta el a La Gata főhősnőjének szerepét?

- Mert úgy éreztem, ez egy izgalmas történet, hogy egyre többet meg lehet tudni a karakteremről. Azt hiszem, ez már egy nagyon jó jel. Tetszett az ötlet, hogy elkötelezik magukat egy rendkívüli szándékú karakter mellett.

- Van valami közös önökben?

- Nagyon szenvedélyes, de szerencsére nekem nem kellett leküzdenem olyan problémákat, mint neki. Egy olyan jellegű karakter, aki beszél a szeretetről, a hűségről, a hitről, a kitartásról. Jó megosztani az emberekkel egy történetet, amely motiválja őket, hogy lépjenek előre.

- Mi a napi filozófiája?

- „Lőjj a holdra, akkor is ha eltéveszted, mivel a csillagok között fogsz landolni”. Ez a mondat határozott engem sokáig. Úgy kell csinálni, hogy a legjobb módon valósítsuk meg, amit álmodunk. Ha a végén a dolgok nem mennek úgy, ahogy akarnád, valami jó is történik egyébként.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek