Starity

Vanessa és Ashley kitartanak Harmony Korine mellett

2014. június 22. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két színésznő a HollywoodLife-nak nyilatkozott nemrégiben a Spring Breakersről és annak folytatásáról.

hirdetés
Vanessa és Ashley kitartanak Harmony Korine mellett
Fotó: Aaron Richter/Nylon; Matthias Vriens-McGrath/Glamour

Májusban robbant a hír, miszerint Harmony Korine polgárpukkasztó filmjéhez folytatást terveznek, azonban teljesen új íróval és rendezővel készül nekiugrani a Wild Bunch nevezetű francia cég a Spring Breakers: The Second Coming nevet viselő projektnek.

A hírtől akkoriban James Franco nem éppen volt elragadtatva, ennek pedig hangot is adott közösségi profiljain, rajta kívül azonban a többi főszereplő és a stábtag nem nyilatkozott, egészen eddig. Vanessa Hudgenst ugyanis a HollywoodLife-nak sikerült mikrofonvégre kapnia néhány napja és elárulta, hogy részben egyet ért Jamesszel.

„Imádom, amit a Spring Breakersszel tettünk! Úgy gondolom, hogy elképesztő és ez egy olyan dolog, amire mindannyian büszkék vagyunk. Nem hiszem, hogy bármelyikünk is részese lesz a második résznek, szóval nem tudom, hogy mit fognak csinálni vagy hogy egyáltlán miről fog szólni, de hát sok szerencsét! Ha nincs ott Harmony, akkor nem értem, hogy hogyan lesz Spring Breakers, de...”

Vanessán kívül nemrégiben Ashley Bensont is elcsípte a HollywoodLife, aki szintén hű marad Harmonyhoz. „Kaptam egy e-mailt, hogy lesz egy másik rész. De én szeretném úgy hagyni, ahogy van. Nem találkoztam még a rendezővel, a forgatókönyvet sem olvastam még. Ez a film annyira különbözik, és nem tudom, hogy lehet-e csinálni még egy ilyet. Főleg, hogy nem Harmony rendezi. Ha lesz egy másik része és én nem szerepelek benne, akkor jó, találnak négy másik lányt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek