Starity

2015-ben érkezik a Blue Mountain State

2014. június 25. 11:11   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2015-ben kerül bemutatásra a három évadot megélt Blue Mountain State sorozat filmes változata, melyben a régi szereplők térnek vissza.

hirdetés
2015-ben érkezik a Blue Mountain State

A Blue Mountain State egy amerikai vígjátéksorozat, melynek premierjére 2010. január 11-én került sor a Spike csatornán. A széria producere Chris Romano és Eric Falconer voltak, és a Lionsgate Television közreműködésével készült el.

A sorozat egy kitalált egyetem, a Blue Mountain State diákjairól szól, a labdarúgó-válogatottakról, a „hegyi kecskékről”. Fő témája az amerikai egyetemei élet, a foci, a szexualitás, a mértéktelen alkoholfogyasztás, a drogok, a vad bulizás és a beavatás. A harmadik és egyben utolsó évad záróepizódja 2011. november 30-án került adásba, majd februárban hivatalosan is bejelentették, hogy a széria nem kap folytatást.

2014. április 8-án hivatalosan is bejelentették, hogy készül a Blue Mountain State: The Movie, indítottak egy Kickstarter-kampányt, csakúgy, mint 2013-ban a Veronica Mars esetében. A cél az volt, hogy a hamarosan elkezdődő forgatásra összegyűljön a szükséges pénzösszeg, a másfél millió dollár.

Május 11-én a Kickstarter-kampány elérte célját, majd néhány nap múlva, május 15-én ért véget, amikor is majdnem 2, pontosabban 1,9 millió dollárt sikerült összegyűjteni 24 ezer támogatótól.

Május 12-én kiderült, Jay Chandrasekhar lesz a film rendezője. A forgatás 2014 augusztusában kezdődik meg a kanadai Quebecben. A filmben visszatérnek a régi szereplők, tehát újra együtt lesz látható Darin Brooks, Denise Richards, Alan Ritchson, Frances Shaw, Page Kennedy, Chris Romano, Kelly Kruger, Meghan Heffern, Ed Marinaro és Rob Ramsay.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek