Starity

2015-ben érkezik a Blue Mountain State

2014. június 25. 11:11   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2015-ben kerül bemutatásra a három évadot megélt Blue Mountain State sorozat filmes változata, melyben a régi szereplők térnek vissza.

hirdetés
2015-ben érkezik a Blue Mountain State

A Blue Mountain State egy amerikai vígjátéksorozat, melynek premierjére 2010. január 11-én került sor a Spike csatornán. A széria producere Chris Romano és Eric Falconer voltak, és a Lionsgate Television közreműködésével készült el.

A sorozat egy kitalált egyetem, a Blue Mountain State diákjairól szól, a labdarúgó-válogatottakról, a „hegyi kecskékről”. Fő témája az amerikai egyetemei élet, a foci, a szexualitás, a mértéktelen alkoholfogyasztás, a drogok, a vad bulizás és a beavatás. A harmadik és egyben utolsó évad záróepizódja 2011. november 30-án került adásba, majd februárban hivatalosan is bejelentették, hogy a széria nem kap folytatást.

2014. április 8-án hivatalosan is bejelentették, hogy készül a Blue Mountain State: The Movie, indítottak egy Kickstarter-kampányt, csakúgy, mint 2013-ban a Veronica Mars esetében. A cél az volt, hogy a hamarosan elkezdődő forgatásra összegyűljön a szükséges pénzösszeg, a másfél millió dollár.

Május 11-én a Kickstarter-kampány elérte célját, majd néhány nap múlva, május 15-én ért véget, amikor is majdnem 2, pontosabban 1,9 millió dollárt sikerült összegyűjteni 24 ezer támogatótól.

Május 12-én kiderült, Jay Chandrasekhar lesz a film rendezője. A forgatás 2014 augusztusában kezdődik meg a kanadai Quebecben. A filmben visszatérnek a régi szereplők, tehát újra együtt lesz látható Darin Brooks, Denise Richards, Alan Ritchson, Frances Shaw, Page Kennedy, Chris Romano, Kelly Kruger, Meghan Heffern, Ed Marinaro és Rob Ramsay.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek