Starity

Katie Stevens: 7 dolog, amit nem tudtál rólam

2014. június 25. 14:02   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az InStyle meginterjúvolta a Faking It egyik főszereplőjét, Katie Stevenst, aki hét dolgot árult el magáról a beszélgetés során.

hirdetés
Katie Stevens: 7 dolog, amit nem tudtál rólam
Fotó: Sarah Balch/InStyle

Az elmúlt egy év szélvész volt Katie Stevens számára. A 21 éves színésznő az MTV új sorozatával, a Faking Ittel vált híressé, melyben Karmát alakítja. A pilotepizód forgatására szeptemberben került sor, a teljes évadot pedig január és február között vették fel, mely összesen nyolc epizódból áll. Katie számára a hirtelen jött hírnév nem idegen, hiszen sokak számára lehet ismerős az American Idolból, 2010-ben, a sorozat kilencedik évadában versenyzett. Íme, 7 dolog, amit megtanultunk a színésznőről!

1. Katie és a sorozat másik színésznője, Rita Volk is Karma szerepére jelentkezett. „Karma az, aki bonyolultabb terveket sző, Amyt viszont nem érdekli a beilleszkedés. Már jó barátok vagyunk, a végén minden a legjobban alakult.”

2. Tara Swennen a stylistja, aki együtt dolgozik Kristen Stewart, Julie Bowen és Kaley Cuoco színésznőkkel. „Annyira tehetséges. Sok olyan ember van, akiknek csodálom a stílusát, és arra gondolok, én egyedül nem állítanék össze ilyeneket, de Tara miatt mégis összejön.”

3. Ugyanazokat a márkákat hordja a való életben is, mint amit a karaktere a sorozatban. „Szeretem azokat a dolgokat, amelyek megfizethetőek, de jól is nézek ki bennük, mégsem kell egy vagyont áldozni rájuk” – mondta a színésznő, akinek kedvenc márkái között szerepel a Forever 21, Topshop és az Urban Outfitters.

4. Katie középiskolája messze áll a Hester Hightól. „Az iskolám ebédlője olyan, mint a Bajos csajokban. A sportoló fiúk együtt ültek, a színházi szereplők szintén, és így tovább. El voltunk különítve.”

5. Az American Idol kilencedik évadában a 8. helyen végzett. A meghallgatásán Victoria Beckham volt a vendég a zsűrik között. „Négy fordulón kellett részt venni, mielőtt a mentorok elé kerültünk. Victoria Beckham és Simon Cowell voltak az első valódi hírességek, akiket valaha is láttam személyesen, és beszélhettem velük. A térdem remegett. Mindenem remegett!”

6. Régebben dolgozott a Sprinklesnél. „Volt egy dolog, amit úgy hívtunk, hogy temető. Ide kerültek azok a sütemények, melyek nem voltak szalonképesek vagy szétestek. Azokat elvihette, aki csak akarta.”

7. Meryl Streep az egyike azoknak, akiket a divatikonjának tart. „Idősebb és kifinomult, nagyon jól összeállítja a dolgokat. Imádom, amikor a ruha az életkornak megfelelő.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek