Starity

Stúdióban a Sum 41

2014. július 01. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Deryck Whibley frontember nemrégiben bejelentette, miszerint már dolgoznak az új számokon, ám a jelek szerint igen jól haladnak a felvételekkel is.

hirdetés
Stúdióban a Sum 41

Még alig másfél hónap telt el azóta, hogy Deryck Whibley sürgősségi kórházi ellátásra szorult, azonban a frontember mára köszöni szépen, remekül van és az új Sum 41 dalokon dolgozik, immár Los Angeles-i otthonában, melyről alig egy hete tudósított a zenekar hivatalos Facebook oldalán keresztül.

A zenész ugyan még lábadozik és folyamatos orvosi kezelés allatt áll, ennek ellenére igen aktív és máris az új szerzemények rögzítésén dolgozik zenésztársai közreműködésével, melyről ezúttal is a Facebookon tudósított néhány képet mellékelve a stúdióból.

„Készen állunk, hogy felvegyük a dobokat. Új ötletek! Maradjatok velünk még több frissítésért és képért. Elmegyünk most aludni. Hajnali fél hat van, hat órája kezdtünk stúdiózni.”


Fotó: Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek