Starity

David Zepeda újabb főszerepet kap?

2014. július 01. 14:02   |   Szerző: Ildikócska10

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Giselle González keresi új szappanoperájának, a Yo no creo en los hombres-nek a férfi főszereplőjét, a jelöltek között pedig David Zepeda neve is felcsendült.

hirdetés
David Zepeda újabb főszerepet kap?

A múlt héten olvashattunk arról a hírről, miszerint az Emperatriz sztárja, Adriana Louvier megkapta élete első főszerepét a Televisánál: Giselle González legújabb telenovellájában, a Yo no creo en los hombres-ben, azonban jelenleg nem lehet tudni, hogy ki fogja eljátszani a férfi főszerepet.

Így sok színész gyűlt össze a castingon, a jelöltek között pedig David Zepeda és Gabriel Soto neve is felröppent. Valamint olyan jelöltek is vannak, akiknek ez lenne az első komolyabb lehetősége bizonyítani férfi főhősként: többek között a kolumbiai színésznek, Mauricio Henaónak és Ricardo Francnak is.

Az, hogy végül ki kapja meg a szerepet, attól is függ, hogy Adriana Louvier és a jelöltek között hogyan működik a kémia és jól viszonyulnak-e egymáshoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek