Starity

Mégsem Zendaya lesz Aaliyah

2014. július 01. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney-üdvöske mégsem vállalja el a főszerepet a néhai R&B-csillagról készülő életrajzi filmben.

hirdetés
Mégsem Zendaya lesz Aaliyah

Június közepén robbant a hír, miszerint Zendayának adatott meg az a megtisztelő lehetőség, hogy a 2001-ben fiatalon elhunyt Aaliyah bőrébe bújhasson a róla készülő életrajzi filmben, az Aaliyah: Princess of R&B-ben, melyet a LifeTime csatorna kíván elkészíteni.

Vasárnap azonban kiderült, hogy ez mégsem fog megvalósulni, ugyanis a 17 éves színész-énekesnő visszatáncolt a szereptől. A hírt először szóvivője erősítette meg az Us Weeklynek egy rövid közleményben: „Aaliyah mindig is ihlető forrásként szolgált Zendaya számára. Megtiszteltetés volt számára, hogy megtestesítheti őt és tiszteletét nyilváníthatja ki ezzel. Viszont ha ezt fogja tenni, akkor jól akarja csinálni.”

A nyilatkozatot követően pedig maga a Disney-csillag is megosztotta gondolatait a projekttel kapcsolatban a BET Awards vörös szőnyegén a riporterek hadával.

„Alapjában véve úgy éreztem, hogy mivel szeretem őt és hihetetlenül tisztelem előadóként, nem akarok olyasmit tenni, ami a fele lenne vagy kevesebb, mint amit ő tett. Úgy éreztem, hogy néhány dolog nem klappolt a produkcióval kapcsolatban. Ha valamit tenni fogok valakiért, akivel ennyire törődöm, akkor azt a megfelelő módon fogom csinálni.”

A projekttel kapcsolatban Aaliyah családjának is vannak fenntartásai, unokatestvére, Jomo Hankerson elárulta a New York Daily Newsnak, hogy egy sokkal nagyobb és terjedelmesebb életrajzi filmet szerettek volna kiadni, mint amit a LifeTime képes lenne összehozni.

Zendaya kiszállásával azonban nem fellegzett még be a filmnek, ugyanis a csatorna egyelőre csak felfüggesztette a munkálatokat, mivel a tervek szerint a forgatást a nyár folyamán zavarták volna le, hogy ősszel be tudják mutatni a nagyközönségnek, de főszereplő hiányában ez nehezen történne meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek