Starity

Dalpremier: Inna feat. Pitbull - Good Time

2014. július 03. 11:11   |   Szerző: Ildikócska10

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben debütált a népszerű román származású énekesnő legújabb, Good Time címre keresztelt slágere, melyben Pitbull is közreműködött.

hirdetés
Dalpremier: Inna feat. Pitbull - Good Time

Az egyik legsikeresebb román énekesnő, Inna visszatért a zenevilágba. Egy évvel ezelőtt jelent meg legújabb albuma, a Party Never Ends, melyről első ízben az In Your Eyes című slágert másolta ki kislemezként. Áprilisban megérkezett a még idén a boltok polcaira kerülő LatINNA címre keresztelt nagylemez előhírnöke, a Cola Song, mely hatalmas népszerűségnek örvendett az énekesnő rajongóinak körében és a slágerlistákon is igen előkelő helyezést sikerült bezsebelnie vele.

Az énekesnő választása ezúttal a Good Time című dalra esett, amely szintén a közelgő negyedik albumán kap helyet, és amely album a '90-es évek dance hangzásába nyúl majd vissza. A tervek szerint az új dal videoklipje még ebben a hónapban elkészül, amelyben az amerikai rapper, Pitbull is részt vállal majd.

Ez a második alkalom, hogy Pitbull és Inna együtt énekelnek, ugyanis a rapper 2012-ben megjelent Global Warming: Meltdown címre keresztelt albumán Inna az All The Things című dalnál működött közre. Legújabb közös szerzeményük július 15-én válik majd hivatalosan elérhetővé az iTuneson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek