Starity

Klippremier: Avenged Sevenfold - This Means War

2014. július 05. 09:09   |   Szerző: rammievengeance

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig néhány órája debütált a zenekar legutóbbi, Hail To The King című albumáról kimásolt This Means War című szerzeményhez készített kisfilm.

hirdetés
Klippremier: Avenged Sevenfold - This Means War

Az Avenged Sevenfold tagjai április óta tartották lázban rajongóikat közösségi oldalaikon keresztül, miszerint hamarosan videoklipet készítenek. Az M. Shadows vezette formáció választása a 2013-ban megjelent, Hail To The King címre keresztelt album egyik szerzeményére, a This Means Warra esett.

A zenekar Amerika nemzeti ünnepének napján hozta nyilvánosságra a kisfilmet, melyben a rajongók kapták a főszerepet. A hat és fél perc során egy koncertfelvételt követhetünk végig, melynek rögzítésére a zenekar tavaszi Latin-amerikai fellépéssorozatának idején került sor.

A srácok ettől függetlenül sem unatkoznak, hiszen nemrégiben hozták nyilvánosságra, miszerint augusztus 26-án megjelentetik 11 évvel korábban rögzített, Walking The Fallen címre keresztelt albumukat, emellett pedig négy kategóriában is jelöltek lettek az első ízben megrendezésre kerülő Alternative Press Music Awards díjátadón.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek