Starity

Sofía Lama ismét telenovellában szerepel

2014. július 06. 12:12   |   Szerző: Ildikócska10

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Zárt ajtók mögött és a Csajok, szilikon, ez lesz a Paradicsom! sztárja mostohalányt alakít legújabb telenovellájában a népszerű színésznő, Kate Del Castillo mellett.

hirdetés
Sofía Lama ismét telenovellában szerepel

27 éves színésznő, Sofía Lama Silvana Cardona szerepébe bújik a Dueños del paraíso című telenovellában, amelynek a következő hetekben kezdődnek el a felvételei. A színésznő lesz a legnagyobb ellensége a mostohaanyjának, Cardona Anastasiának (Kate del Castillo), aki minden erejével azon lesz, hogy megpróbálja feltárni az igazságot az apja haláláról és megvédi azt, ami hozzá tartozik.

A Dueños del Paraísót (Az éden urai) a Telemundó sorozatgyártó-cég veszi kézre Miamiban, története pedig valós eseményeken alapul: a mexikói drogbáró özvegye, Anastasia új kokainterjesztő hálózatot hoz létre, hogy átvegye a területet Dél-Floridában.

„Számomra ez egy hatalmas kihívás, hiszen egy erős karakterről, és egy nagyon erős történetről van szó. Továbbá megtiszteltetés egy olyan színésznővel dolgozni, mint Kate” – mondta az egyre népszerűbb telenovellasztár.

Sofía eddig olyan szappanoperákban vett részt, mint a Pecados Ajenos (Bűnös szerelem), a La Casa de al Lado (Zárt ajtók mögött), valamint az Eva Luna, nemrég pedig elkészült az Enamorándome de Abril című film, melyben együtt játszhatott Christián de la Fuente színésszel.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek