Starity

Sofía Lama ismét telenovellában szerepel

2014. július 06. 12:12   |   Szerző: Ildikócska10

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Zárt ajtók mögött és a Csajok, szilikon, ez lesz a Paradicsom! sztárja mostohalányt alakít legújabb telenovellájában a népszerű színésznő, Kate Del Castillo mellett.

hirdetés
Sofía Lama ismét telenovellában szerepel

27 éves színésznő, Sofía Lama Silvana Cardona szerepébe bújik a Dueños del paraíso című telenovellában, amelynek a következő hetekben kezdődnek el a felvételei. A színésznő lesz a legnagyobb ellensége a mostohaanyjának, Cardona Anastasiának (Kate del Castillo), aki minden erejével azon lesz, hogy megpróbálja feltárni az igazságot az apja haláláról és megvédi azt, ami hozzá tartozik.

A Dueños del Paraísót (Az éden urai) a Telemundó sorozatgyártó-cég veszi kézre Miamiban, története pedig valós eseményeken alapul: a mexikói drogbáró özvegye, Anastasia új kokainterjesztő hálózatot hoz létre, hogy átvegye a területet Dél-Floridában.

„Számomra ez egy hatalmas kihívás, hiszen egy erős karakterről, és egy nagyon erős történetről van szó. Továbbá megtiszteltetés egy olyan színésznővel dolgozni, mint Kate” – mondta az egyre népszerűbb telenovellasztár.

Sofía eddig olyan szappanoperákban vett részt, mint a Pecados Ajenos (Bűnös szerelem), a La Casa de al Lado (Zárt ajtók mögött), valamint az Eva Luna, nemrég pedig elkészült az Enamorándome de Abril című film, melyben együtt játszhatott Christián de la Fuente színésszel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek