Starity

Hazaköltözött Wolf Kati

2014. július 07. 14:02   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor felfedezettje nem olyan régen költözött ki Hongkongba családjával, ám kilenc hónap után ismét hazajöttek.

hirdetés
Hazaköltözött Wolf Kati
Fotó: RTL Klub

Tavaly szeptemberben osztotta meg rajongóival az énekesnő, hogy családjával egy ázsiai városba költözik. Wolf Kati azonban még a költözés után negyed évvel sem szerette meg új otthonát, nem tudta megszokni a magas páratartalmú levegőt, a tömeget, a felhőkarcolókat, de a szélsőségességet sem. Hazatérése után elsőként a Borsnak adott interjút.

Nagyon nagy kaland volt az életünkben ez a hongkongi időszak, de minden ideköt bennünket, kinn még jobban rájöttünk, hogy milyen erősek az itthoni gyökereink. Sokkal erősebbnek gondoltam magam, és kinn nem tudtam úgy helytállni, mint itthon. Nagyon hiányoz­tak a szülők, a rokonok, a barátaink, a zene és a jól megszokott itthoni éle­tünk” – kezdte az X-Faktor felfedezettje, majd azt is elárulta, gyerekei a környezetet azonnal megszokták, ám a honvágy bennük is végig megvolt, sőt, többet voltak betegek.

Kati elmondása szerint nem magával Hongkonggal volt baj, bejárták a várost, megnézték a nevezetességeket, de hiányzott nekik a családjuk és baráti társaságuk is. Férjével együtt döntötték el, hogy hazaköltöznek.

Az énekesnő most, hogy újra itthon van, tele van tervekkel. Mostanában is sok fellépése lesz, ráadásul a napokban kijön egyik új dala is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek