Starity

Titokban fog férjhez menni Mila Kunis

2014. július 07. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő sosem akart házasodni, de végül meggondolta magát, ám még így sem fog hetedhét országra szól lakodalmat csapni.

hirdetés
Titokban fog férjhez menni Mila Kunis
Fotó: Michael Thompson

Március elején robbant a hír, miszerint Ashton Kutcher feltette a nagy kérdést Mila Kunis számára, aki igennel válaszolt, annak ellenére, hogy már gyerekkora óta azt hajtogatta, sosem fog férjhez menni. Majd ezt követően még szintén márciusban egy újabb örömhírről hullott le a lepel: első közös gyermekük is úton van.

A színésznő többek között ezekről mesélt nemrégiben a W magazinnak, az interjú mellé pedig természetesen egy dögös, kissé sötét hangulatú fotósorozat is készült az augusztusi számba.

„Az első igazi csókom vele [Ashton] volt az Azok a 70-es évek show-ban” – kezdte ecsetelni történetüket Mila. „Keresztülmentem minden kínos dolgon, amin egy lány valaha is keresztülmegy a vőlegénye előtt. Nem kérdéses, hogy látta a legrosszabbat. Ezt megnyugtatónak találom.”

„Sosem akartam férjhez menni. 12 éves koromtól kezdve készítettem fel a szüleimet arra, hogy nem lesz esküvőm. Aztán a dolgok megváltoztak, megtaláltam életem szerelmét. Most ez az elméletem az esküvőkről: ne hívj meg senkit, csináld titokban. A szüleimnek nincs problémájuk ezzel. Egyszerűen csak izgatottak, hogy igent mondtam” – osztotta meg a riporterrel.

„Sosem akartam az a személy lenni, akinek csak az üzlet jár a fejében. Számomra ez a munka mindig is csak egy hobbi volt, ami egy remek szakmává vált, de nem a színészet miatt eszem és veszek levegőt. Biztos vagyok benne, hogy Meryl Streepnek egy teljesen más véleménye van erről. De én izgatott vagyok, hogy főállású anyuka lehetek” - árulta el nagy boldogság közepette.

Fotók: Michael Thompson

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek