Starity

Miley Cyrus karrierjének máris vége?

2014. július 08. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley dokumentumfilmje az egyik legnagyobb amerikai országos adón került levetítésre, mégis alig akadt nézője.

hirdetés
Miley Cyrus karrierjének máris vége?
Fotó: Christopher Polk/Getty Images

Miley Cyrus igazán nem panaszkodhat arra, hogy nem szerepel eleget a hírekben, ám úgy tűnik, hogy ha ő nem is, a rajongói meglehetősen ráuntak a botrányaira.

A Miley Cyrus: Bangerz Tour című dokumentumfilmje vasárnap este került adásba az NBC csatornán, amely egy országos sugárzású adó, ám így is mindössze 2 millió nézője akadt, és 0,7-es értékeléssel zárt. Összehasonlításként, a Last Comic Standing című állandó műsor, aminek a helyén sugározták Miley 2 órás dokumentumfilmjét, a múlt héten 3,4 millós nézettséggel ment, ráadásul az Entertainment Weekly arra is rámutatott, hogy bár nyári hétvége lévén senki nem számított bombasikerre, Miley koncertfilmjét még a más csatornákon adott ismétlések is simán lekörözték, és az egyik legalacsonyabban értékelt és legkevésbé nézett műsora lett a vasárnap estének.

Miley bő egy éve változtatta meg gyökeresen az imidzsét, miután 2013. elején Larry Rudolph menedzserre bízta magát. A 2013. augusztusi WMA fellépése óta pedig szinte minden róla szólt, egészen idáig. A dokumentumfilmje bukása után jónéhány médium megkongatta a vészharangot a Disney-sztárból lett botrányhősnő karrierje felett. Bár nem lehet tudni, hogy a nézőknek valóban az énekesnőből van-e elegük, úgy tűnik, Miley-nak hamarosan szüksége lehet egy újabb imidzsváltásra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek