Starity

Jacqueline Bracamontes ismét anya lett

2014. július 10. 16:04   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jacqueline Bracamontes életet adott második kislányának, aki a Carolina Fuentes Bracamontes nevet kapta szüleitől.

hirdetés
Jacqueline Bracamontes ismét anya lett

Jacqueline Bracamontes első gyermekét, Jacqueline Fuentes Bracamontest 2013. március 29-én hozta világra. Az ex-szépségkirálynő ekkor ikrekkel volt várandós, ám komplikációk miatt kisfia a születést követően elhunyt.

A szép színésznő az esetet követően azt nyilatkozta, hogy bár nagyon le van törve, kislánya ad erőt mindenhez, valamint elárulta, hogy szeretne még gyermeket. 2013 decemberében jelentette be, hogy ismét gyermeket vár férjétől, az üzletember Martín Fuentestől.

A bejelentést követően hamarosan az is kiderült, hogy ismét kislányt köszönthetnek majd a Fuentes-Bracamontes családban. Az új jövevény 2014. július 9-én, szerdán reggel 8 óra 45 perckor, 52 centiméterrel és 3474 grammal jött világra császármetszéssel, egy Dél-Mexikói kórházban, és a Carolina Fuentes Bracamontes nevet kapta.

A büszke apuka így nyilatkozott a sajtónak: „A kis Carolina egy az egyben a nővére hasonmása. Jacky és a baba is jól vannak.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek