Starity

Klippremier: Placebo – A Million Little Pieces

2014. július 11. 22:10   |   Szerző: itsjustme

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Placebo a múlthéten adta ki harmadik kislemezét, a mai nap során pedig legújabb videoklipjüket is publikálták a srácok!

hirdetés
Klippremier: Placebo – A Million Little Pieces

Az immár húsz éve fennálló és hamarosan ismételten hazánkba látogató brit zenekar 2013 szeptemberében tért vissza hetedik, Loud Like Love nevet viselő albumukkal, melyről a Too Many Friends és a címadó dal után harmadik kisfilmjüket is elkészítették.

A banda ezúttal lecserélte a már megszokottnak mondható rendezőjét, így az előző két videó alatt jól megismert Saman Kesh munkáját ezúttal Ben Reed, a produceri munkálatokat pedig Greg Mothersdale látta el, ennek értelmében ismételten egy teljesen új világba barangolhatunk el a Placebo által.

A kisfilmben a civilizáció során végbemenő változásokat követhetjük figyelemmel; láthatjuk, hogyan élték az életüket, hogyan küzdöttek akár az életben maradásért a dzsungelben – majd azt, amint onnan kiszakadva az egyik férfi az általunk „ismert” világba belecsöppenve a földön talált telefonon keresztül éppen a zenekar egyik fellépését nézi.

Emellett a zenekar múlt héten osztotta meg hivatalos VEVO-csatornáján keresztül a dal stúdióban rögzített, élő felvételét is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek