Starity

Eleazar Gómez újabb szerepet kapott

2014. július 13. 15:03   |   Szerző: Ildikócska10

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Időtlen szerelem és a Rabok és szeretők sztárja Pedro Dámian legújabb telenovellájában egy fiatal szívtiprót alakít, Livia Brito és José Ron mellett.

hirdetés
Eleazar Gómez újabb szerepet kapott

Az Amores verdaderos (Rabok és szeretők) sikere után az egyre népszerűbb színész, Eleazar Gómez ismét belevágott egy projektbe a Televisánál, ahol Pedro Damián legújabb szappanoperájában, a Muchacha italiana viene a casarsében kapott szerepet. A 28 éves színész a sorozatban együtt játszik majd a gyönyörű színésznővel, Livia Britóval és José Ronnal is.

A sorozatgyártócég még nem akarja felfedni a telenovella legfontosabb részleteit, de annyit lehet már tudni, hogy a Muchacha italiana viene a casarse a Canal de las Estrellas tévéhálózaton fogják vetíteni, a La Gata helyett 16:00 órától.

A sorozatban még olyan színészek vesznek részt, mint Jessica Coch, Ricardo Blume, Enrique Rocha, César Bono, Fernando Allend, Raquel Garza, valamint Lourdes Munguía, akiknek már mind biztos a szerepük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek