Starity

Klippremier: Ashley Roberts - Woman Up

2014. július 14. 13:01   |   Szerző: Ildikócska10

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű énekesnőnek ma látott napvilágot a Woman Up című dalához készített videoklip, amelyben az egykori Pussycat Dolls énekesnője, Kimberly Wyatt is feltűnik.

hirdetés
Klippremier: Ashley Roberts - Woman Up

32 éves énekesnő, Ashley Roberts folyamatosan dolgozik első albumán, melyen 10 vadonatúj dal található meg. Ezek közül a rajongók legnagyobb örömére a Woman Upnak ma jelent meg a hivatalos videoklipje.

Az amerikai énekesnő, dalszerző, táncos, koreográfus, színésznő és nem utolsó sorban televíziós személyiség, hogy a legelső albumát népszerűsítse, augusztus 6-án indul a turnéjára Cardiffban.

„Légy tulajdonosa a függetlenségednek, baby! Nagyon izgatott voltam, hogy ez lett a következő kislemezem és, hogy fellépő leszek az Ant & Dec Touron”mondta az énekesnő, majd hozzátette: „Azt akartuk, hogy a videó tükrözze a dalt: világos, vidám, és tele van energiával, így a nagy Sisco Gomez segített a koreográfiában. Mint táncos, nagyon szerettem volna, hogy a tánc benne legyen a következő videóban és szerencsém volt, hogy egy ilyen csodálatos táncos csapat volt velem. Határozottan megizzadtunk a táncparketten!”

„A napok mindig hosszúak, de ha van egy jó csapat az oldaladon, akkor lehet pihenni, élvezni a pillanatot, és szórakozni” – fűzte hozzá Ashley.

Az énekesnőnek szeptemberben fog megjelenni első szólóalbuma Butterfly Effect címmel, amelyről megjelent az első két szerzemény a Clockwork és a Woman Up, amelyek elérhetővé váltak nemrégiben az iTuneson is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek