Starity

A Black Veil Brides tagjai szakmát váltottak

2014. július 15. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi nap folyamán Andy Biersack frontember és Ashley Purdy basszusgitáros a vancouveri Purdy's Chocolatierben tették tiszteletüket.

hirdetés
A Black Veil Brides tagjai szakmát váltottak

A tegnapi nap folyamán a Purdy's Chocolatier csokikészítőjének, Gary Mitchellnek a konyhájában tevékenykedett a Black Veil Bridesból ismert Andy Biersack és Ashley Purdy. Az 1907 óta népszerűségnek örvendő csokoládégyár természetesen képeket is posztolt közösségi oldalain keresztül, hogy megmutassa, hogyan is haladt a munka a zenészekkel.

A cég szerint mindkét srácnak van érzéke a csokoládékülönlegességek elkészítéséhez, a közös munkát pedig nem csak ők maguk, hanem az ott dolgozók is nagyon élvezték.

„Megtisztelő volt találkozni veletek ma, Andy és Ashley. Mindig örömmel látunk titeket a Purdy's Chocolate csokoládé konyhájában” - csiripelte a találkozást követően a konyha vezetője, Gary Mitchell a Twitteren, néhány igazán kedves képet mellékelve a közös munkáról.









Fotók: Facebook/Purdy's Chocolatier

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek