Starity

Celebkedvencek - VI. rész

2014. július 19. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk új részében ismét megismerkedhettek 10 sztár háziállatával.

hirdetés
Celebkedvencek - VI. rész

Nick Jonas és Elvis

16. születésnapjára kapta családjától még 2008-ban az apró Golden Retriever kölyköt, akit két példaképe, Elvis Costello és Elvis Presley után nevezett el. Elvisnek egy évvel később saját Twitter-fiókja is elkészült, azonban utoljára 2011-ben „használta”.

Norman Reedus és Eye in the Dark

A The Walking Dead sztárjának fia ötéves korában vágyakozott egy fekete kiscica után, kívánsága pedig rövidesen teljesült is, ugyanis apukája addig járta a várost és a menhelyeket, amíg rá nem lelt az apró szőrgolyóra, akit egy dobozban találtak meg egy sikátorban. A menhelyen egy férfi le akarta beszélni Normant a cicusról, mondván, hogy biztosan nem fog beilleszkedni, azonban ő hajthatatlan volt és végül hazavitte, azóta pedig igazi családtaggá vált.

Neve, az Eye in the Dark, azaz Szem a sötétben egyébként onnan jött, hogy lakásukban a padló akkoriban szinte csak fekete volt, így mindössze két világító szempárt lehetett látni a macskából, akivel már a People magazinnak is modellt álltak.

Adam Brody és Penny Lane

A színész eredetileg egykori barátnőjének, Rachel Bilsonnak ajándékozta a kölyök pitbullt születésnapja alkalmából és rögtön elnevezte Pennynek, majd miután a színésznő megkapta, hozzácsapta nevéhez a Lane-t is. A kutyus szakításuk után Adamnél maradt és a mai napig hű társak.

Shay Mitchell és Foxy

A Pretty Little Liars Emilyje egy pomerániai törpespicc büszke gazdija, aki a Foxy nevet viseli, ami találó is, mivel bundája színe miatt erősen hajaz egy apró rókára.

Chelsea Handler és Chunk

A műsorvezetőnő 2009-ben, egy menhelyről mentette meg a haláltól a németjuhász-keverék négylábút, aki Chelsea Chelsea Bang Bang című könyvének borítóján is szerepel, ráadásul a Twitteren és a Facebookon is nagy rajongótáborral rendelkezik.

„Mindenki imádja, de őt csak én érdeklem. Tökéletes. Nagyon ragaszkodik hozzám. Inkább engem követ, minthogy egyen” – árulta el még 2011-ben Chelsea a People-nek.

Miley Cyrus és Lila

A botrányos énekesnő 2012-ben veszítette el Yorkshire Terrierjét, aki mindössze két évet élt. A szomorú hírről a Twitteren számolt be, miután már hosszú ideje kórházban ápolták a csöppnyi négylábút, ám azt nem árulta el, hogy pontosan mi is történt vele. Édesanyja rántotta le a leplet nem sokkal később arról, hogy mi is okozta Lila halálát: Miley másik kutyusa, Ziggy játék közben rossz helyet kapta el őt, ami sajnos tragédiához vezetett.

Miranda Lambert és Cher

A country-énekesnő hírhedt állatvédő és -mentő, hiszen számos szervezetet segít jótékony munkával és adományokkal, valamint nem egy kutyust fogadott már örökbe menhelyről. Közülük való a csivava-keverék Cher is, akit gyakran magával visz turnéi alkalmával is.

Tóth Gabi és Piszke

A Megasztárral hírnevet szerzett énekesnő Piszke névre hallgató kutyusa szülővárosában, Tapolcán él gyermekkori otthonában a szülőkkel és bizony már nem mai csirke.

David Alpay és Cooper

A Vámpírnaplókból ismert színész egy már közel tíz éves Beagle gazdija, akit Coopernek nevezett el. A négylábút szinte mindenhova magával viszi, közösségi profiljaira is jópár képet feltöltött már róla, ráadásul jelenleg a Twitteren is ő a profilképe.

Hilary Duff és Dubois

Az énekes-színésznő és berni pásztorkutyája már évek óta elválaszthatatlan társak – még 2009-ben mentette meg egy menhelyről Dubois-t, aki akkor kétéves volt és blogján mutatta be rajongóinak.

Cikksorozatunk előző részei:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek