Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2014. július 22. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeretnéd megtudni, ki mutatta meg a nyilvánosságnak újszülött porontyát és mely zenekarok jelentkeznek hamarosan új koronggal? Katt a cikkre!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Jimmy Kimmel megmutatta kislányát

A népszerű televíziós személyiség felesége, Molly McNearney június 10-én adott életet kislányuknak, Jane-nek. Az alig kéthetes csöppséget nemrégiben meg is mutatta a büszke apuka, aki keresztnevét nagymamája után kapta.

„Már van egy 22 éves lányom és egy 20 éves fiam, érdekes, milyen sokat felejt az ember. Tudtad, hogy ennyi idősen még nem eszik pizzát az ember?” viccelődött saját műsorának keretein belül újszölött lányával kapcsolatban a 46 éves műsorvezető.


Fotók: Jimmy Kimmel

*

Új lemezzel jelentkezik az Evanescence

A zenekar énekesnője, Amy Lee nemrégiben a Facebookon jelentette be, miszerint hamarosan új albummal tér vissza a fennállásának 19. évét ünneplő zenekar.

„Az új muzsika rövidesen publikálásra kerül. Ez minden, amit most mondhatok, tartsátok nyitva a szemeteket!”írta Amy.


Fotó: Facebook/Amy Lee

*

A Nickelback is az új lemezén dolgozik

A Chad Kroeger-vezette csapat két nappal ezelőtt jelentette be szintén a Facebookon, hogy lassan megkezdődnek a nyolcadik stúdiólemez munkálatai.

„Csatlakoztatjuk és felkészítjük az új lemezre. Hamarosan..” – írta a zenekar hivatalos Facebook-oldalán keresztül egy gitárt ábrázoló fényképhez.


Fotó: Facebook/Nickelback

*

Juliet Simms legújabb kislemezén dolgozik

Andy Biersack kedvese, a The Voice-ban is feltűnt Juliet Simms legújabb, All or Nothing címre keresztelt kislemezén dolgozik Aaron Sprinkle producer és a PledgeMusic közreműködésével, mely korong négy teljesen új szerzeményt tartalmaz majd, ám a megjelenés egyelőre várat magára.

Fotó: Twitter/Juliet Simms
*
Katherine Heigl jógával tartja formában magát

A 35 éves színésznő jógával nyújtóztatja ki megfáradt izmait, mely sportnak szívesen hódol barátnője társaságában, ahogyan arról követőit is tájékoztatta nemrégiben közösségi oldalán keresztül egy kép kíséretében.

Fotó: Facebook/Katherine Heigl
*

Paul Wesley-t meglepte a jelölése

Paul Wesley-t a Teen Choice Awards keretein belül a kedvenc televíziós gonosztevő kategóriában jelölték a Vámpírnaplókban nyújtott alakításáért, ami igazán meglepte a színészt.

„Köszönöm mindenkinek a nem várt második TCA-jelölést. Legjobb televíziós gonosztevő! Hosszú életet, Silas!” – írta a Twitteren.

Fotó: Twitter/Paul Wesley

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek