Starity

Klippremier: Amelia Lily – California

2014. július 25. 22:10   |   Szerző: Ildikócska10

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tehetséges énekesnő, Amelia Lily legújabb dalához megérkezett a hivatalos videoklip ,melyet a rajongók a Youtube-on megtekinthetnek.

hirdetés
Klippremier: Amelia Lily – California

Az amerikai X Factor egyik felfedezettje, Amelia Lily egyre nagyobb sikerre tesz szert világszerte. Az énekesnő most legújabb albumán dolgozik, amelyről megjelent az első szerzemény California címmel, amelyhez máris elkészült a hivatalos videoklip, mely a mai nap folyamán érkezett meg. Amelia Lily legújabb dala szeptember 8-án kerül kiadásra az Egyesült Királyságban.

A kisfilmben az énekesnő egy tenisz meccset játszik, majd a Santa Monica mólón látható a továbbiakban. „Ez tulajdonképpen egy exemről szól, de úgy gondoltam, hogy a történet jó, mert nyilván azt akarom, hogy az emberek tudjanak kapcsolódni hozzá” - mondta az énekesnő, aki elárulta azt is, hogy ebben a kapcsolatban nagyon nehéz volt találkoznia a barátjával, mert mindig Londonból Los Angelesbe kellett utazniuk és vissza.

„Azt hiszem, a videó ad egy kis csavart a dalnak. Ez egy vidám, nyári dal, és azt akarom, hogy az emberek egy nagyszerű érzést érezzenek, mikor hallgatják. Tökéletes az új hangzásvilágomhoz, és ez jól képviseli az albumot is”fűzte hozzá Lily.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek