Starity

Ali Brustofski is feldolgozta a Maroon 5 dalát

2014. augusztus 02. 13:01   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Ali néven imert énekesnő feldolgozást készített a Maroon 5 vadiúj és sikeres számából, a Mapsből.

hirdetés
Ali Brustofski is feldolgozta a Maroon 5 dalát

Ali Brustofski sok kifogástalan feldolgozás gazdája, mint például Ellie Goulding Burnje, vagy Ariana Grande és Iggy Azalea Promlemje, most pedig több vlog és egyéb videó után elkészített egy újabb covert, nem másét, mint a Maroon 5-ét.

A banda legújabb keltezésű számát választotta, a hamar sikeressé vált Mapset, amely csupán egy hónapja debütált, ám azóta sok más kolléga feldolgozásának témájává vált, így láthattuk a dalt például Megan Nicole és Shaun Reynolds előadásában is.

Miss Brustofskit ezúttal nem egyedül látjuk szerepelni a klipben, segítségére van egy énekestársa, Corey Gray. A felvételt a stúdióban készítették, hangjukat zongora és gitárkísérettel egészítették ki, így téve a feldolgozásukat – amely természetesen letölthető az iTunesról – egy kellemes hallgatnivalóvá a rajongók számára.

Egyébként egy hete jelent meg Ali egyik saját szerzeménye, a Loveblind, rögtön a hozzátartozó klippel együtt, ami már ezalatt a hét nap alatt is meglepően magas nézettséget ért el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek