Starity

Dalpremier: Carole Samaha - Sahranine

2014. augusztus 02. 16:04   |   Szerző: Lizania

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Carole Samaha 1 éve nem volt aktív zenei karrierjét illetően ám most megjelent legújabb dala, a Sahranine, mely az Anghami.com versenyén elérte az első helyezést.

hirdetés
Dalpremier: Carole Samaha - Sahranine

A közkedvelt libanoni énekesnő, Carole Samaha legutolsó albumát tavaly márciusban jelentette meg, ezután viszont két videoklip készítésén kívül nem aktívkodott zenei karrierjét illetően, ugyanis októberben férjhez ment, decemberben pedig elkezdődött nagyszabású táncos tévéműsora, a The Lady, melyben különleges koreográfiákon dolgozott.

Most azonban több, mint egy év után, újra aktív és megjelentette legújabb dalát a Sahranine-t. A dal az Angham.com-on egy ideje fent volt, hiszen benne volt a legjobb dalok versenyében, melyben elérte az első helyezést különleges hangzása miatt. A telefonos alkalmazásokkal foglalkozó oldalról le is tölthető a dal telefonra.

A Sahranine dalszövegét Muhammad Rahim írta, a YouTube-on való hivatalos megjelenése pedig augusztus elseje volt, kedvcsinálónak azonban korábban megjelentettek egy képet is.

A videoklip is úton van, a bejelentés szerint a francia filmrendező, Thierry Vergnes rendezésében fog elkészülni, ízelítőnek pedig Carole Instagram-profiljára felkerült 6 kép is. A pontos megjelenésről egyelőre még nincsen információ.


Egy kis betekintés a csajosnak ígérkező klipbe

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek