Starity

Keressük a legnépszerűbb zenei blogot!

2010. szeptember 04. 23:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zene.hu idén először hirdeti meg a legnépszerűbb zenei blog versenyét.

hirdetés
Keressük a legnépszerűbb zenei blogot!

Az első körben blogjavaslatokat várunk egy 2000 karakteres bemutatás formájában. Valamennyi, minimum 25 normális bejegyzést tartalmazó blogról bemutatkozó anyagot közlünk. A versenyben kizárólag zenei témákkal rendszeresen foglalkozó blogokat várunk.

A kialakult mezőnyből azon oldalak jutnak a legjobb 10 közé, azaz a döntőbe, amelyekről szóló cikket a legtöbben olvasták el, illetve a legtöbben voksoltak a megjelenését követő egy hétben. A győztes az a blog lesz, amelyre a döntőben a legtöbb olvasó szavazott. Az utolsó körben egy IP-címről egy voksot fogadunk el, illetve mindent elkövetünk, hogy a győztes ne kerüljön jogosulatlan előnyhöz.

Tehát bloggerek figyelem! Van egy jól működő blogod, amely zenéről szól? Készíts egy rövid bemutatást, és küldd el szeptember 15-éig a jatek@zene.hu címre Blog tárggyal. A cikkben érdemes kitérni az oldal rovataira,  a felépítésére, és arra is, hogy milyen érdekességek találhatóak rajta, illetve hogy mit érdemes tudni a készítőről.

Reklám és meglepetés a nyeremény!

Érdemes pályázni, hiszen a legnépszerűbb blog szerkesztője CD-csomagot és 300 ezer forint értékű promóciós lehetőséget nyer, melyet arra használhat fel, hogy oldalát a zene.hu-n népszerűsítse.

Ezek után már csak annyit kell tenni, hogy venni a bátorságot, és a pályázatot a fent közölt e-mail címre elküldeni. Vesztenivalója ugyanis senkinek sincs, a zene.hu-val mindenki nyerhet valamit.

Ha éppen szerencsés vagy, akkor talán a tiéd lehet a legnépszerűbb zenei blog, amely igazán kecsegtető cím lehet. Na meg persze a nyeremény sem elhanyagolható… Tehát játékra fel!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek