Starity

Klippemier: Slipknot - The Negative One

2014. augusztus 05. 18:06   |   Szerző: Darkness

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hat éves csendet megtörő dal augusztus elsején jelent meg, ezzel egy időben pedig egy visszaszámlálás is elindult, mely a klip megjelenését jelezte.

hirdetés
Klippemier: Slipknot - The Negative One

Korábban 5 teaser jelent meg, melyekben horrorfilmekhez hasonló jeleneteket láthattunk, s néhány másodperces dalrészleteket is hallhattunk, majd augusztus elsején debütált a The Negative One című dal, melyben a korábbi teaserekben hallható zajok is hallhatók.

Ma pedig végre a klip is megérkezett, mely tartalmazza a teaserekben látható jeleneteket, természetesen azonban kibővített változatban. Sajnos – a rajongók reményei ellenére – a klipben nem láthatóak sem a régi, sem az új tagok, akik nevei még továbbra is ismeretlenek.

Az iTuneson 1.29 dollárért megvásárolható az 5 perc 29 másodperc hosszú dal, nem megerősített források szerint pedig a következő dal augusztus 25-én fog megjelenni The Devil in I címmel, melyhez egy klipet is mellékelni fognak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek