Starity

Debütált a Slipknot új dala

2014. augusztus 01. 21:09   |   Szerző: Darkness

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Negyedik lemezük 2008-ban látott napvilágot, majd a zenekar basszusgitárosa, Paul Gray 2010-ben bekövetkezett halálát követően egy ideig úgy tűnt, hogy a zenekart is vele temetik, amin Joey Jordison kirúgása sem javított. Azonban, mint tudjuk, a zenekar megmaradt hét tagja hónapok óta a stúdióban dolgozik.

hirdetés
Debütált a Slipknot új dala

Nemrégiben bejelentették, hogy az album 98%-ig kész, később két teasert is láthattunk, nemrég pedig nemcsak, hogy megjelent a harmadik (ami az elődjeihez méltóan kísérteties és inkább hajaz egy horrorfilm előzetesre), de még azt is bejelentették, hogy az album elkészült.

Mint korábban kiderült, a most elkészült korong témája a szeretet, azonban ennek a legfájdalmasabb formája, zeneileg pedig a 2001-ben megjelent Iowa és a 2004-ben megjelent Vol. 3: (The Subliminal Verses) lemezekre fog leginkább hasonlítani.

Azóta már 5 teasert is kiadtak, melyekben különböző dalrészletek csendültek fel, majd július 30-án az együttes énekese, Corey Taylor hivatalos Twitter-profiljára kiposztolta, hogy „Heheh, péntek”. Természetesen ettől fogva mindenki találgatni kezdett, hogy mi jöhet pénteken, ma pedig ez ki is derült: a meglepetés nem más, mint egy új dal, melynek részleteit korábban a kísérteties előzetesekben hallhattuk.

Tegnap hivatalos Facebook-oldalukra a következő üzenetet vésték, mely a most megjelent dal egyik versszaka egyébként a teaserek bejelentésénél is részleteket láthattunk ebből a négy sorból.

„The Prescient/The Nascent/The Quotient (THEY ALL WILL FALL)
The Cystic/Symbolic/Condition (SYSTEMIC)
Egregious/Replete With/These Lesions (CONTAMINATE)
Succumb To/The Selfish/Creation (YOUR FAILURE)”

A dal a zenekar hivatalos oldalán hallgatható meg, regisztráció nélkül csupán egyszer. A többszöri meghallgatáshoz regisztráció szükséges, aminek végrehajtása után megjelenik egy visszaszámláló, miszerint kevesebb, mint 4 nap múlva egy klip is érkezik a The Negative One című dalhoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek