Starity

Slipknot: hamarosan új album és turné is jön

2014. július 22. 16:04   |   Szerző: Darkness

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korábban már hallhattuk, hogy az elkövetkező lemez leginkább az Iowa és a Vol 3 (The Subliminial) lemezek keveréke lesz, melyet mi sem bizonyít jobban, mint a nemrégiben megjelent előzetesek. Nemrégiben Corey Taylor kijelentette, hogy a korong gyakorlatilag kész van, azóta pedig több részletre derült fény.

hirdetés
Slipknot: hamarosan új album és turné is jön

Július hetedikén hozták nyilvánosságra a közelgő album legelső teaserét, mely inkább egy horrorfilmre hasonlít, mintsem egy album előzetesre. Azonban a következő teaser sem volt sokkal különb. A második előzetes július tizennyolcadikán jelent meg a zenekar hivatalos Facebook-oldalán keresztül, melyben ugyanolyan képsorokat láthatunk, mint elődjében, illetve a jelképeik közt szereplő kilencágú csillagot is lecserélték, egy modernebb verzióra.

Időközben egyre több hírt kapunk az augusztusban megrendezésre kerülő második Knot Festről is. Az előzővel ellentétben az idei Japánban kerül megrendezésre és többek közt fellép a Korn, a Five Finger Death Punch, a Limp Bizkit, a Lamb of God, a Trivium és a Crossfaith.

A fesztivál két napon át fog tartani, ahol természetesen az események fénypontja maga a Slipknot fellépése lesz, sőt idén a zenekar kétszer is fellép a fesztiválon, ahol már az ötödik album dalait is hallhatjuk majd, illetve az album megvásárolható lesz az eseményen.

Július huszadikán pedig bejelentették, hogy Paul Gray basszista 2010-ben bekövetkezett halála és Joey Jordison dobos 2013-ban történt elbocsájtása ellenére ismételten kilenc ember fog állni a színpadon. Természetesen a találgatások már megindultak, hogy ki léphet a két alapító tag helyére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek