Starity

Klippremier: Troye Sivan - Happy Little Pill

2014. augusztus 12. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a fiatal ausztrál tehetség első önálló dalához készített videó.

hirdetés
Klippremier: Troye Sivan - Happy Little Pill
Fotó: Facebook/Troye Sivan

Troye Sivan július 23-án örvendeztette meg rajongóit legelső saját szerzeményével, mely a Happy Little Pill címet viseli. Eredetileg két nappal későbbre, 25-re tervezték a premiert, ám a 19 éves YouTuber annyira izgatott volt, hogy korábban feltöltötte a SoundCloudra, majd Tumblr-oldalán közzé is tette azt.

Ezt követően 25-én elérhetővé vált az iTuneson, majd a YouTube-ra is felkerült, ahol már több mint 3 millióan kattintottak rá. A dal sikerét pedig emellett mi sem bizonyítja jobban, minthogy 20 országban vált listavezetővé egészen rövid időn belül.

A rajongók legnagyobb örömére és meglepetésére pedig sok-sok GIF és egyéb szösszenet után a mai napon végre megérkezett a hozzá forgatott videoklip is, ami Troye hivatalos VEVO-csatornáján kapott helyet. Az eddigi megtekintők teljesen odáig voltak a kisfilmért, örömüket pedig nem is féltek hangoztatni a közösségi portálokon és a videó alatti kommentekben sem.

A TRXYE címet viselő EP-je három nap múlva, augusztus 15-én kerül kiadásra, de már jópár hete előrendelhetővé vált az iTuneson és ez idő alatt összesen 32 országban jutott a listák élére, valamint 40-ben bekerült a top 10-be is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek