Starity

Anahí férjhez megy decemberben

2014. augusztus 20. 13:01   |   Szerző: Ildikócska10

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű mexikói énekesnő, Anahí és politikus párja, Manuel Velasco decemberben fogadnak hűséget egymásnak hivatalosan.

hirdetés
Anahí férjhez megy decemberben

A 31 éves énekes-színésznő, Anahí és kedvese, Manuel Velasco 2012 augusztusában kezdtek randizgatni egymással és azóta boldog párkapcsolatban élnek. Azonban már régebben felmerült a házasság lehetősége is, de az ezzel kapcsolatos pletykákat korábban tisztázták hivatalosan is a mexikói sajtónak, ugyanis elárulta, hogy még nincs szándékában férjhez menni.

A Rebelde együttes tagja azonban végül beadta a derekát és hamarosan hozzámegy a mexikói politikushoz, Manuel Velascóhoz. Tervükről Shanika Berman számolt be egy rádióműsorban, ahol azt is elmondta, miszerint a szertartásra a Catedral de San Cristóbal de las Casasban kerül sor. Nemrégiben pedig a szerelmes pár is nyilatkozott a sajtónak és elárulta, hogy még soha életükben nem voltak ilyen boldogok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek