Starity

Nina Dobrev egyedül akar lenni

2014. augusztus 22. 13:01   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Vampire Diaries sztárja boldogabb nem is lehetne és nincs szüksége jelenleg férfira az életében.

hirdetés
Nina Dobrev egyedül akar lenni

Nina Dobrev és Ian Somerhalder szakítása miatt számtalan rajongónak szakadt meg a szíve. Ezt követően a sármos színész összejött expárja egyik barátnőjével, Nikki Reeddel, az Elenát alakító Ninát pedig számtalan férfival hírbe hozták, de ez őt egyáltalán nem érdekli.

A The Vampire Diaries női főszereplője bevallotta, hogy szereti visszaolvasni az újságokban és az online megjelenő pletykákat, mert jókat nevet rajta, majd hozzátette, hogy jelenleg senki nincs az életében és így érzi jól magát a bőrében.

„Nagyon büszke vagyok magamra, hogy ennyire független tudok lenni. Minden, amit eddig elértem, saját magamnak köszönhető, mert megdolgoztam érte. Soha nem volt szükségem senkire. Megtettem mindent, hogy megtörténjen, amit akarok. Manapság már szinte sose vagyok egyedül. Mindig megközelítőleg 150 stábtag vesz körül, vagy repülőn ülök, esetleg egy rendezvényen vagyok. Nem volt semmi időm magamra, egyedül. Ebből ki akartam szakadni és azt akartam, hogy újra legyen egy kis magányom” – vallotta be a színésznő, akit hamarosan a mozikban láthatunk egy vígjátékban.

Miss Dobrev ezek szerint egyáltalán nem féltékeny exbarátja új kapcsolatára és függetlenségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy legutóbbi filmpremierjére is egyik legjobb barátnője, Julianne Hough kísérte el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek