Starity

Phoebe Tonkin jó példakép szeretne lenni

2014. augusztus 24. 13:01   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori sellőlány szeretne követendő példakép lenni és fontos számára, hogy a rajongóit a boldog és kiegyensúlyozott életre tanítsa.

hirdetés
Phoebe Tonkin jó példakép szeretne lenni

Phoebe Tonkin, aki éppen a Gossip GIrl sármos sztárjával forgatja legújabb filmjét elkötelezett az egészséges életmód és a világ jó dolgai mellett. A gondolkodásmódjával és megjelenésével pedig szeretne hatást gyakorolni a rajongóira is.

A fiatalok szerinte példaképként tekintenek a felnőtt sztárokra, akiket mindenben szeretnének követni és ezért fontos, hogy pozitív dolgokat lássanak tőlük. A színésznő Ghandi szavait követve úgy él, hogy „Te magad legyél az, amilyennek a világot szeretnéd látni”.

„Próbálok tisztában lenni a világ dolgaival és tenni a jóért. Ez így megy. A tettek egy emberrel kezdődnek, és befolyásolják ezek az emberek a többieket a tettekre. Ez egy idő után pedig kifizetődő” – nyilatkozta a The Originals farkaslánya, aki éppen a legújabb blogján dolgozik, ami az egészséges életmódról szól és arról, hogy hogyan lehet boldogan élni a jelenben.

Phoebe egyébként az édességet sem szereti, mert szerinte a cukor rossz hatással van rá és igazi szörnyeteget csinál belőle. Ezért a blogján az egészséges édességek receptjeit is közzé fogja tenni. A The Originals második évadában, amely októberben kerül bemutatásra azonban közel sem fog ennyire egészséges életmódot folytatni, sőt inkább vérszomjas fenevaddá válik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek