Starity

Selena és Taylor mégis jóban vannak

2010. szeptember 06. 15:03   |   Szerző: bellsiam

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég felröppentek olyan hírek, miszerint Selena Gomez és Taylor Swift barátsága alaposan megromlott. Azonban úgy tűnik, a két tehetséges fiatal lány most kibékült.

hirdetés
Selena és Taylor mégis jóban vannak

Július környékén röppent fel a hír: Taylor Swift és Selena Gomez ugyanarra a szerepre vetett szemet, ezért barátságuk megromlott. Nem is lehetett semmit hallani arról, hogy mi a helyzet kapcsolatukkal, azonban a napokban kiderült: a két lány kibékült!

Miután Selena és Demi Lovato barátsága sajnálatos módon és hirtelen véget ért (nem tudni, miért), Taylor Swiftnél talált vigaszt a Wizards of Waverly Place sztárja, aki több interjúban is áradozott új legjobb barátnőjéről. Selenának biztosan nem lehetett jó érzés, amikor egy filmszerep miatt Taylor elfordult tőle, és szinte egyedül maradt. A rajongók alig tudták elhinni, hogy a két barátnő egy ilyen ügy miatt vált el.

A napokban a countryénekesnő, Tay idézte a következő sort Sel legújabb dalából, a nagy sikert arató A Year Without Rainből: „A day without you, is like a year without rain.” Az utalás után pedig biztosra megtudhattuk: újra jóban vannak, kibékültek egymással. Szeptember elején ugyanis közösen látogattak el egy baseballmeccsre, és nagyokat mosolyogtak egymás mellett.

Vajon el tudják felejteni a történteket?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek