Starity

Férjhez ment Ashlee Simpson!

2014. szeptember 01. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatalabbik Simpson-lány a tegnapi nap folyamán mondta ki a boldogító igent párjának, Evan Rossnak!

hirdetés
Férjhez ment Ashlee Simpson!

Pete Wentz exfeleségének, Ashlee Simpsonnak a kezét rövid együttjárás után kérte meg Diana Ross énekesnő fia, Evan. A szerelmesek kapcsolata eddig is felhőtlennek tűnt, mi több: Evan nagyon megszerette kedvese fiát, az ötéves Bronxot. Márciusban röppentek fel az első pletykák a közelgő esküvőről, melyre Diana is izgatottan készült, emellett Evan akkoriban nyilvánosságra hozta abbéli vágyát, hogy nagy családot szeretne sok gyerekkel.

Az esküvőre a tegnapi napon Greenwichben került sor, ahol az örömanya egy rögtönzött koncerttel szórakoztatta az egybegyűlteket. A menyasszony egy gyöngyökkel díszített, hosszú ujjú ruhakölteményt öltött magára a nagy napon, melyhez egy 750.000 dollár (kb. 172.500.000 forint) értékű Neil Lane-tervezte rubinokkal és gyémántokkal ékesített tiarát viselt, haja pedig lágy csigákban omlott a vállára. A vőlegény egy elegáns fekete bársonyszmokingot viselt, aráját pedig nevelt fia, Bronx kísérte az oltárhoz. Sok boldogságot kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek