Starity

Nem titkolózik tovább a Black Veil Brides

2014. szeptember 03. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az öttagú kaliforniai formáció hosszú hónapok óta tartja lázban rajongóit, ugyanis a srácok rendszeresen osztanak meg kisebb-nagyobb kulisszatitkokat a negyedik stúdióalbummal kapcsolatban.

hirdetés
Nem titkolózik tovább a Black Veil Brides
Fotó: Facebook/Black Veil Brides

Október 28-án, a Universal gondozásában kerül az üzletek polcaira az Andy Biersack-vezette ötös negyedik stúdióalbuma. Az előrejelzések szerint az album hangzása nagyban hasonlít majd a srácok tavaly megjelent korongjához, a Wretched and Divine: The Story Of The Wild Oneshoz, azonban ezúttal elmarad a történelmesélő funkció.

Andy, Ashley, Jake, Jinxx és CC ezúttal Bob Rock producer közreműködésével rögzítették albumukat Vancouverben, melyet rendkívül élveztek, hiszen mindig is nagyra tartották Bob munkásságát, aki korábban olyan előadók albumai mellett bábáskodott többek között, mint a Metallica, Jon Bon Jovi, az Aerosmith, a Mötley Crüe vagy a The Offsprings.

„Ez a legnagyobb dolog, amit valaha megtapasztaltunk, és az ilyen emberek, akikre felnézünk, olyan ritkán vannak tisztességesen honorálva, de Bob egy fantasztikus személy, nagyon élvezzük a munkát vele és hihetetlenül tehetséges”nyilatkozta Andy egy korábban, a Revolver magazinnak adott interjújában a Bobbal való közös munka kapcsán, mely lassan a végéhez közelít.

A srácok hivatalosan augusztus 27-én a Facebookon keresztül egy kép kíséretében tudósították rajongóikat arról, hogy befejeződtek a munkálatok: az új korong kiadásra készen áll.

Ha pedig mindez nem volna elég: a tegnapi nap folyamán nyilvánosságra került az új album borítója és számlistája is. Az új lemez tizenegy új nótát sorakoztat majd fel, mely azért érdekes, mivel a srácok eredetileg több szerzeményt szántak a lemezre.

„Amikor valami új dologba kezdünk, először nagyon nehéz visszatérni és újra belezökkenni a munkába, mert az elemek egyidejűleg épülnek egymásra. Ez hozza magával a lehetőséget, hogy valami egységeset, organikusat készítsünk és jobban megismerjük a dalokat. Szóval tizenkettő vagy tizenöt dallal tértünk vissza a stúdióba, melyek igazán nagy hatással voltak ránk, ez egy új tapasztalat volt. A dalíráson túl úgy éreztem, hogy megtaláltuk a végleges hangzást. Sokkal keményebb, és több hagyományos rock n roll elemet tartalmaz, mint bármi, amit korábban csináltunk” – nyilatkozta nemrég a frontember a lemez kapcsán, melynek munkálataiba több ízben is beletekintettünk már a zenekar által útjára indított videósorozatnak hála, melynek harmadik része szeptember 1-jén került feltöltésre.

Az új lemez borítója a srácoktól már amúgy is megszokott sötét tónusokkal rendelkezik, melyhez némi elvont stílus párosítható a holdfényben látható szörnyeteg miatt, ám mindez senkit ne tartson vissza attól, hogy belehallgasson majd az új szerzeményekbe, melyek népszerűsítése kapcsán a zenekar az egész Egyesült Államokat átfogó turnéra indul ősszel a Falling In Reverse, a Set It Off és a Drama Club társaságában, valamint exkluzív halloweeni meglepetésbulival is szolgálnak majd a csapatok Los Angelesben és Tempében élő rajongóik számára.

Íme, a számlista:

01. Heart Of Fire
02. Faithless
03. Devil In The Mirror
04. Goodbye Agony
05. World Of Sacrifice
06. Last Rites
07. Stolen Omen
08. Walk Away
09. Drag Me To The Grave
10. Shattered God
11. Crown Of The Thorns


Íme, az új album borítója!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek