Starity

Dalpremier: Sixx. A. M. - Let's Go

2014. szeptember 04. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gotte Get It Right és a Stars után megérkezett a Sixx. A. M. legújabb nagylemezének, a Modern Vintage-nak a harmadik előfutára.

hirdetés
Dalpremier: Sixx. A. M. - Let's Go

A 2007-ben alakult Sixx A. M. jelenleg is teljes erőbedobással dolgozik október 7-ére ígért harmadik nagylemezén, mely az Eleven Seven Music szárnyai alatt lát majd napvilágot. A Modern Vintage címre keresztelt albumról már megismerkedhettünk a Gotta Get It Right és a Stars című szerzeményekkel, ezúttal pedig megérkezett immár harmadik előfutárként a Let's Go is.

Dj Ashba gitáros elárulta, hogy az új nóta azért különleges, mivel a csapat korábban még sosem használt kevert ritmikát alkalmazott a dal rögzítése során és saját bevallása szerint ez az a dal, melyet nagyon szeretnének már közönség előtt játszani.

„Ez egyfajta felhívás. A Sixx A. M. csatakiáltása, mellyel letérhetsz az utadról, nem számít mennyire rossz minden. Meg tudod csinálni” – nyilatkozta a dal mondanivalója kapcsán Nikki Sixx basszusgitáros.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek