Starity

Ian megvédte Nikki Reedet

2014. szeptember 07. 13:01   |   Szerző: Ash19

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ian Somerhalder és az Alkonyat egykori szőke vámpírlányát alakító Nikki Reed egy párt alkotnak, ám ez nem mindenkinek tetszik. A lány sok utálkozó és gyűlölettel teli üzenetet kap.

hirdetés
Ian megvédte Nikki Reedet

Július végén röppentek fel az első hírek, hogy Ian és Nikki randiznak, mikor is együtt látták őket futni, illetve együtt látogattak el a Farmer's Marketre. Ahogy teltek a napok, egyre több közös kép jelent meg róluk, majd hamarosan hivatalossá vált, hogy a két színész egy párt alkot.

A Nina Dobrev- és Nian-fanok egy része azonnal támadásba lendült: fenyegető és utálkozó üzeneteket küldtek Nikkinek, melyre Ian több alkalommal is reagált. Legutóbb tegnap szólalt fel Instagram-oldalán, egy korábban posztolt képéhez fűzött kommentet, mely alá rengeteg negatív üzenetet írtak Nikkiről.

„UTÁLOD NIKKI REEDET? Tényleg? Ismered? Hmm, nem vagyok benne biztos. Nézd meg az Instagram- vagy Twitter-oldalát, és egy jószívű és gyönyörű embert fogsz látni. Kérlek, vidd a negatív energiát máshova. Te nem is ismered azt azt embert, akiről beszélsz. Törődsz velem? Kérdezd meg magadtól. Mi a válasz? Igen? Ha igen, akkor örülj nekem, légy boldog velem. Hagyd abba ezt az ostobaságot – borzasztó energiát terjesztesz a világba. Végezz egy kutatást arról az emberről, akiről a sok negatív és GYŰLÖLETES dolgot írod. Akkor megtudod, hogy ő egy varázslatos ember aki nagy dolgokat csinál a világban. Rosszul vagyok ettől, elszomorít a rajongók hozzáállása. Számos rajongó szembeszállt az olyanokkal, mint te, hogy legyőzze őket kedvességgel. Ha utálod Nikkit, utálnod kell engem is.... Ez szomorú. Legyen csodaszép napod!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek