Starity

Dalpremier: Fall Out Boy - Centuries

2014. szeptember 09. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig néhány napja jelentették be a srácok legújabb, Centuries címre keresztelt kislemezük debütálását, már meg is érkezett a dal.

hirdetés
Dalpremier: Fall Out Boy - Centuries

Zajlik az élet a Fall Out Boy háza táján: nem sokkal azután, hogy augusztus 20-án megszületett Pete Wentz második kisfia, Saint Lazslo, Patrick Stump is bejelentette, hogy Elisa Yaóval első közös babájukat várják, akinek érkezése október végén esedékes.

A srácok néhány nappal ezelőtt hozták nyilvánosságra, hogy hamarosan megjelenő nagylemezük előfutára, a Centuries szeptember 8-án debütál majd. A tegnapi napon a BBC Radio 1 műsorában hallhattuk először a dalt, mely még aznap közzétételre került egy hozzá forgatott kisfilmmel együtt, ami mellé hamarosan egy új, hivatalos klip is érkezik.

Érdekesség, hogy a dalt a srácok a legutóbbi turnéjuk alatt írták és a szöveget Dávid és Góliát törénete inspirálta, megfűszerezve azzal az érzéssel, melyet színpadra lépés előtt éreznek a zenekar tagjai.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek