Starity

Bajba került a Hooligans dobosa

2014. szeptember 21. 20:08   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hooligans dobosa, Kiss Endi a minap tilosban biciklizett, így előállította a rendőrség, majd meg is büntették a zenészt a rend őrei.

hirdetés
Bajba került a Hooligans dobosa
Fotó: Facebook/Hooligans

A minap a Hooligans zenekar dobosa, Kiss Endi tilosban karikázott, melyet a rendőrség kiszúrt, így előállították a zenészt. Mivel a zenésznél nem voltak a személyazonosságát igazoló iratok, így az őt elcsípő rendőrök bevitték a kapitányságra, ahol megindult a nyomozás a tekintetben, hogy valójában ki is ő, illetve, hogy a bicikli lopott-e.

A nyomozás során kiderült, hogy Endi – mivel nincs jogosítványa – nem ismeri a közlekedési táblákat, azonban mindig igyekezett szabályosan és balesetmentesen közlekedni. A nyomozás lezárását követően a zenészt harmincezer forintos bírsággal illeték, melyet Endi mihamarabb be is fizetett.

„Évek óta biciklivel járok, és már többször végigtekertem a XIII. kerületi Vágány utcán. Most is arra mentem, épp telefonáltam, amikor kiszúrt két rendőr. Meg is állítottak, és közölték, megszűnt a bicikliút azon a szakaszon, és igazoljam magam. A rendőrségen háromnegyed órát vártam arra, míg kiderítették, hogy én valóban én vagyok, és megnézték azt is, hogy a biciklim nem lopott-e. Elismerem, hogy nem vagyok nagy szabálykövető. De azt hiszem, a rendőrök kicsit túljátszották az agyukat” – nyilatkozta Endi a Blikknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek