Starity

Jacoby Shaddix rendezi a legújabb Papa Roach-kisfilmet

2014. szeptember 21. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jacoby Shaddix nemrégiben elárulta, miszerint legújabb kisfilmjüket ő maga kívánja megrendezni.

hirdetés
Jacoby Shaddix rendezi a legújabb Papa Roach-kisfilmet

A 2015 elején megjelenő legújabb, immár nyolcadik Papa Roach-album, a F.E.A.R. (Face Everything And Rise) első kislemezéhez maga a frontember, Jacoby Shaddix rendezi majd a kisfilmet, melyről az énekes a DutchScene-nek nyilatkozott legelőször.

„Én és a társam a Luminous Picturesnél [Ezio Lucido – a szerk.] arra törekszünk, hogy részt vállalhassak ennek a filmkészítő vállalkozásnak a munkájában, akik videoklipek készítésével is foglalkoznak és ez lesz az első kisfilm, amit elkészítek majd. A kreatív oldalról nézve én felelek a videó koncepciójáért és a borítótervezetért” – nyilatkozta az énekes, aki nem titkolta, hogy mennyire izgatott már az album megjelenése és fogadtatása miatt.

„Ez az egész baromi jó, mert a banda hisz bennem eléggé ahhoz, hogy rám bízzák a videó rendezését, pedig ez az első alkalom, hogy ilyesmivel foglalkozunk. Próbáltam ösztönözni Jerryt is... Jerry [Jerry Horton – a szerk.] készíti a képeket az albumborítóhoz. Szóval ez az egész olyan, mintha a kezünkbe vennénk az egész irányítását. [...] Szeretném vizuálisan közszemlére tenni, hogy mit rejt a szívem, amikor zenét szerzek.”


Az együttes idén is hatalmas tömegeket mozgatott meg, többek között hazánkban is felléptek

Míg Jacoby a videoklipért, addig Jerry a látványvilágért felel majd az új album készítése során. A tervek szerint a gitáros egy könyvet is megjelentet majd, mely tartalmazza azon képek gyűjteményét, melyeket utazásai során készített. A zenész egy korábbi interjújában ekképpen fogalmazott legújabb szenvedélye kapcsán:

„Még dolgozom rajta. Élvezem a fotózást a magam amatőr módján és szerencsésnek érzem magam, amiért bárhova eljuthatok, szeretem megragadni ezt az előnyt és élni vele. Nem érzem szükségét, hogy mindenféle különlegességeket állítsak fókuszba, én csak lefényképezem azt, ami éppen megragad... tájképek, portrék... Nemrég valaki a táborunkból azzal az ötlettel állt elő, hogy kezdenem kellene valamit ezekkel, szóval megpróbáljuk és kiadjuk könyvként. Ami engem illet, saját magam legnagyobb kritikusa vagyok és ahogy erre gondolok, nos, nem igazán hiszem, hogy ez az anyag elég jó volna ahhoz, hogy könyvként jelentessük meg, de sokaktól hallottam, hogy imádják, szóval... ”

A srácok elmondása szerint az új, Las Vegasban rögzített album – mely előreláthatóan a zenekar eddigi legpozitívabb albuma is lesz egyben – már nagyrészt elkészült, csupán a mixelés maradt hátra, ám Jacoby elmondása szerint nem volt egyszerű dolguk a „bűn városában”. A korábban drog- és alkoholproblémákkal küzdő frontember elárulta, hogy nem igazán mozdultak ki Vegasban, ugyanis elsősorban az album rögzítésén fáradoztak.

„Már néhány éve tiszta vagyok, és ez az egész olyan gondolatokat váltott ki belőlem, hogy oké, hova mehetnék el Vegasban és közben maradhatnék józan? Szóval végül magamra öltöttem a spirituális páncélomat, elmentem és a legjobbat hoztam ki magamból.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek