Starity

Meztelen képek várhatók Emma Watsonról

2014. szeptember 23. 14:02   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Emma Watson nagyon kedvelt személyiség az internet legsötétebb bugyraiban is, hiszen mindenki szeme láttára cseperedett fel bájos tiniből, vadítóan szexi nővé. Most mégis kivívta az internet haragját.

hirdetés
Meztelen képek várhatók Emma Watsonról

A Harry Potter sztárját idén nyáron nevezték ki az ENSZ jószolgálati nagykövetévé, feladatául pedig azt kapta, hogy a nők jogaiért küzdjön. A színésznő hétvégén egy ENSZ-közgyűlésen szólalt fel a nemek közötti egyenlőségről. Akkor még nagy taps és elismerés fogadta szavait, azonban az internetezőknek nem tetszett a feminista beszéd.

„A feminizmus az a hit, hogy a férfiak és a nők egyenlő jogokat és lehetőségeket érdemelnek” – mondta többek között a színésznő, a több mint tízperces megszólalásában. „Itt az ideje, hogy ne aszerint definiáljuk magunkat, hogy mik nem vagyunk. Arról kellene beszélnünk, hogy mik vagyunk. Ez felszabadít mindenkit, erről szól a HeForShe-kampány. A szabadságról.”

Ilyen és ehhez hasonló mondatai miatt fellázadt ellene a híres 4chan fórumának népes tábora. Aki még nem ismerné ezt az oldalt, annak tudnia kell, hogy itt posztolták először a legutóbb tömegével ellopott meztelen sztárfotókat is. Watson kisasszonyt feministának nevezték, és azzal vádolják, hogy hülyeségeket beszélt a témáról, majd megfenyegették, hogy ha továbbra is kiáll a nők jogaiért, akkor bosszúból kiteszik az ő meztelen képeit is a netre.

Hogy bizonyítsák mennyire komolyan gondolják, egy weboldalt is létrehoztak emmayouarenext.com címmel (magyarul: Emma, te vagy a következő), ahol jelenleg egy számláló látható, ami három nap múlva fog lejárni.

Egyelőre nem tudni, hogy mi fog történni, ha nullához érnek a számok. A korábban megjelent kompromittált színésznők között nem volt listázta Emma Watson neve, így kérdéses, hogy valóban léteznek-e ilyen fotók. Könnyen elképzelhető hogy photoshoppolt képeket fognak megjeleníteni, hiszen ennyi idő bőven elég arra, hogy ügyesebb felhasználók kamuképeket gyártsanak a bájos színésznőről, akinek egyelőre makulátlan a múltja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek