Starity

Megszületett Natasha Hamilton kislánya

2014. szeptember 25. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Atomic Kitten énekesnője, Natasha Hamilton életet adott negyedik gyermekének.

hirdetés
Megszületett Natasha Hamilton kislánya

Natasha Hamilton, az Atomic Kitten énekesnője áprilisban jelentette be, hogy negyedik gyermekével várandós. Júniusban kiderült, hogy a baba kislány lesz. Ő és az apa, Ritchie Neville, akivel a Big Reunion turnén ismerkedtek meg, nagyon izgatottak voltak első közös gyermekük érkezése miatt.

A kislány végül szeptember 22-én éjjel látott napvilágot, a rajongókat Ritchie tájékoztatta a Twitteren: „A lányom múlt éjjel megérkezett. A mama és a baba is remekül vannak. Natasha a legcsodálatosabb dolgot tette, és most még inkább csodálom őt!” – csiripelte a sztár.

Bár úgy volt, hogy az énekesnő Londonban hozza világra gyermekét, a kicsi Bristolban született meg, hiszen az énekesnő és párja jelenleg ott tartózkodnak. Natashának már van három kisfia, pár hete elárulta, kisfiaival együtt roppant izgatottak a lánytesó érkezése miatt, aki végül az Ella nevet kapta szüleitől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek