Starity

Nina Dobrev New Orleansba látogat

2014. szeptember 29. 16:04   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók főszereplője már biztosan helyet kapott a testvérsorozat néhány epizódjában és nem is akármilyen szerepben.

hirdetés
Nina Dobrev New Orleansba látogat

Az őszi szezon során az már biztos volt, hogy a Vámpírnaplók és a The Originals szálai valahol találkozni fognak és néhány karakter ellátogat az ősi vámpírokhoz a nagyvárosba. A napokban azonban az is kiderült, hogy Nina Dobrev, a Vámpírnaplók Elenája is szerepet kapott a testvérsorozat néhány epizódjában.

A színésznő, aki a hírek szerint élvezi a magányt új kihívás elé néz, hiszen nem Elenaként fog az ősi családhoz látogatni és nem is Katherine szerepében tér majd vissza, ugyanis az ősi hasonmást, Tatia Petrovát fogja megformálni visszaemlékezések során, aki testvéri viszályt szított Klaus és Elijah között a múltban.

„Mindketten szerették őt. A történelem pedig ismétli önmagát, mint Stefan és Damon esetében. Tatia karaktere az ő történetük része... már nagyon régen felvezettük ezt a dolgot, de sosem rántottuk le a leplet róla” – árulta el Julie Plec, aki azt is nyilvánosságra hozta, miszerint Nina az újabb – vagy inkább ősibb – hasonmás szerepében először a november negyediki epizódban fog feltűnni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek