Starity

Kutyáknak tervezett Nikki Reed

2014. október 01. 19:07   |   Szerző: Ash19

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ian Somerhalder barátnője, Nikki Reed imádja az állatokat: több alkalommal is befogadott már kölyökkutyákat, akiket egy idő után szerető és gondos gazdáknak adott tovább. Ezúttal másképpen is segít négylábú kedvenceinek.

hirdetés
Kutyáknak tervezett Nikki Reed

A színésznő nemrégiben pórázt és nyakörvet tervezett kutyák számára, amelyeket a Gilt internetes portál árul ma, este kilenc órától. Az egyedi tervezésű darabok október 6-áig vásárolhatóak meg, a teljes bevétel pedig az ASPCA (American Society For Cruelty To Animals – Amerikai Szervezet a Bántalmazott Állatokért) alapítvány javára fog menni.


Íme, a Nikki által tervezett darabok

A limitált kiadású darabok megközelítően húszezer forintba kerülnek és több méretben is kaphatóak az állatok igényeihez és testi adottságaihoz mérten. A kampány részeként a színésznőről és egyik kedvencéről Iráról nemrég egy fotósorozat is készült, valamint Nikki szót ejtett arról is, hogy mit jelentenek számára a kutyák.

„Az állatok hihetetlen gyógyítók és amikor arra az időre gondolsz, amit velük töltve segítesz nekik, emlékezz, hogy ennek te is részese leszel és te is kapsz belőle valamit. [...] Megmenteni, rehabilitálni és új otthont találni nekik... Ez mindig az életem része lesz” - nyilatkozta Nikki a Giltnek.


Nikki és egyik kedvence Ira

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek