Starity

Kaszát kapott a Dallas

2014. október 08. 14:02   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem kap negyedik évadot a TNT csatorna sorozata az alacsony nézettség miatt.

hirdetés
Kaszát kapott a Dallas

Nemrégiben bejelentette a szomorú hírt a TNT tévécsatorna: a Dallas kaszát kapott, mivel nem hozott elég nézettséget a csatornának.

Az 1970-es években debütált először a Dallas című sorozat, amit 2012-ben újra feldolgoztak, bár már főszereplőik nem Bobby és Jockey voltak, hanem a fiaik, és csak néhányan maradtak meg a régi színészek közül. A két fiúgyermeket Josh Henderson és Jesse Metcalfe alakította, akiknek a sorozat debütálása után igen népes rajongótáboruk lett, de ez sem volt elég ahhoz, hogy a sorozat folytatódhasson, mivel 3 évad után elkaszálták. A fő oka az volt, hogy a nézettség a második évad közepén rohamosan csökkent – közrejátszott az is, hogy elhunyt Larry Hagman -, és a helyzet ezek után csak egyre rosszabb lett, így nem érte meg folytatni a csatornának.

A harmadik évad egy meglepő fordulattal, mégpedig Christian Ewing halálával fejeződött be, de a rajongók sajnos soha sem tudhatják majd meg a sorozat befejezését.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek