Starity

Klippremier: Ferras - Speak In Tongues

2014. október 18. 21:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perry jó barátjának, Ferrasnak, megjelent az első videoklipje az önmagáról elnevezett EP-jéről, amin többek között a népszerű énekesnővel is található egy duett.

hirdetés
Klippremier: Ferras - Speak In Tongues

Mint beszámoltunk róla, Ferras Katy Perry első leszerződtetett előadója, így talán nem is olyan meglepő, hogy az észak-amerikai turnén ő volt az énekesnő előzenekara, illetve több állomáson előadták a Legends Never Die szerzeményüket a nagyérdeműnek.

A Ferras-kislemez június 17-én jelent meg az Egyesült Államokban, melyről az első kislemez a Speak In Tongues volt, amiről Katy Perry így nyilatkozott: „Csodálom Ferras dalszövegírói képességeit. Annyira igazi, mélyenszántó dalokat alkot, hogy azt kívánom, bár az én kezemben lenne ez a tudás.”

Az énekes egyébként évek óta forog ezekben a körökben: több dalt írt Perry, illetve Adam Lambert számára is.

„A Speak In Tongues nagyon letisztult, így a videóban is ezt a vonalat céloztuk meg. A kisfilm egy szuggesztív templomban játszódik. Van egyfajta intimitása a dalnak, ami arról szól, hogy megpróbálod visszahozni az elveszett tüzet a pároddal. Ahelyett, hogy szavakkal bántanád a másikat, hagyod, hogy a tested vezessen, mielőtt túl késő” - mondta a klipről Ferras.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek